Nou Guvern Orban. Eugen Teodorovici: Nu se pot juca

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Timişoara, că PSD va reveni la guvernare mai întărit, după ce românii se vor convinge de promisiunile noilor guvernanţi faţă de ceea ce a făcut deja PSD.

‘Este vorba despre asumarea unei acţiuni pe care cei din opoziţie au înaintat-o, aceea de a da jos un guvern pentru a guverna. Acum este vorba de a demonstra românilor şi a-i lăsa pe români să compare între ceea ce nu vor face ei (noii guvernanţi, n.r.) şi ceea ce am făcut noi. Trebuie să-şi asume guvernarea, nu se pot juca cu schimbarea unei guvernări, pentru că cu economia nu te joci, nu este un elastic pe care să-l întinzi cum vrei. Au făcut acest lucru, este democratic corect şi să-şi asume guvernarea’, a afirmat Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

Liderul social-democrat a subliniat că dacă noii guvernanţi vor avea cvorum să treacă guvernul, ‘va fi bine’, dar dacă nu vor avea, vor trebui să recunoască această situaţie, că s-au mobilizat pentru a dărâma dar nu se mobilizează pentru a construi. (…) Măsurile lor bune vor fi apreciate, pe cele rele le voi taxa. PSD va reveni la guvernare când oamenii din această ţară vor înţelege foarte clar aceste jocuri murdare făcute de ceilalţi, USR şi PNL. PSD va reveni la guvernare sigur şi mult mai întărit. Vom face opoziţie cu fruntea sus. Oamenii vor putea să compare ceea ce a fost cu ceea ce oferă cei noi’, a detaliat Teodorovici. Preşedintele executiv al PSD a mai afirmat că social-democraţii nu se tem de anticipate şi a sugerat ca alegerile parlamentare şi cele locale să fie în aceeaşi zi, pentru că ar fi mai economicos. ‘Nu ne temem de anticipate’, a conchis Teodorovici, conform Agerpres.

sursa :dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *