Nu cred că “Soarele PNL” nu face diferența între Tarom și Compania de Aeroporturi București

Înțeleg că în starleta liberalilor, cel mai dandy erou al micului ecran care s-a apucat recent de politică, speranța PNL de Premier, Președinte, Rege, Împărat, conducător planetar, dar nici măcar președinte de organizație la București, s-a umflat tărâța și a decis să mă atace. Pentru că este un bărbat adevărat cu gleznele la vedere, nu m-a atacat direct, ci mi-a atacat familia cu minciuni. Vorbind despre Tarom, “Asortatului” i s-a spus pata pe fiica mea și pe soțul ei.

Îi aduc la cunoștința lui Dandy (cu „n”, de la PNL), că nici fata mea, nici ginerele meu nu sunt membri în CA al Tarom, ceea ce se poate verifica simplu de pe Iphone-ul său tunat la această adresă de internet: https://www.tarom.ro/despre-noi/compania-tarom/conducerea-tarom. Deschideți link-ul și vedeți că nu apare niciun Bădălău aici. Nu cred că “Soarele PNL” nu face diferența între Tarom și Compania de Aeroporturi București, dar oricum îi spun că fata mea lucrează la Aeroport cam de când a descins și el la București să se facă mare vedetă TV.

Altfel, un mesaj pentru Ferchezuit și pentru toți cei care au „curajul” să mă atace pe mine prin copii: Nu am nicio rezervă să vă dau în judecată pentru calomnie.

Sursa: pagina facebook/NicolaeBadalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *