O chelneriţă a servit un bătrân morocănos timp de 7 ani. După ce bărbatul a murit, femeia a primit un telefon care i-a schimbat viaţa

imp de 7 ani, o chelneriţă a servit un bătrân veteran de război, morocănos şi cu multe pretenţii. Când clientul a murit, femeia a primit un telefon de la avocatul acestuia, care i-a schimbat viaţa.

Melina Salazar era singura angajată a unui restaurant din oraşul american Houston, numit Luby’s, care reuşea să se înţeleagă cu un client vechi, dar pretenţios şi dificil. Acesta era Walter „Buck” Swords, un veteran de război în vârstă de 89 de ani, care dorea ca lucrurile să fie făcute mereu aşa cum dorea el. Mâncarea care îi era servită trebuia să fie foarte fierbinte, de fiecare dată. Chiar dacă nu părea să fie mulţumit de nimic, Swords se întorcea de fiecare dată la restaurantul în care lucra Salazar.

Apoi, dintr-o dată, „Buck” nu a mai apărut. Melina a observat imediat acest lucru şi a fost singura persoană de la restaurant care a fost îngrijorată de absenţa lui. A decis să nu mai mănânce acolo, s-a mutat?

Automobilul Buick primit de Melina Salazar

Apoi, Salazar a aflat adevărul, potrivit NBC News. Veteranul de război murise.

Femeia a aflat acest lucru după ce a fost sunată de avocatul bătrânului. Acesta avea o veste mare pentru femeie: Swords îi lăsase, în testament, 50.000 de dolari şi un automobil Buick din anul 2000. „Încă nu pot să cred”, a declarat Salazar pentru un post local de televiziune.

Sursa:www.gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *