Oana Radu, goală în așternuturi. Artista s-a lăsat fotografiată cum doar soțul o poate vedea

O săptămână bună începe cu o fotografie bună, lucru pe care noi îl deținem! Oana Radu este vedeta care ne facem să ne începem ziua mai bine, căci s-a pozat goală direct în așternuturi. Celebra artistă s-a lăsat fotografiată, cel mai probabil de către soțul ei, așa cum doar el o poate vedea noapte de noapte, scrie spynews.ro

Oana Radu nu mai știe ce sunt alea inhibițiile de când a slăbit spectaculos, lucru care nu ne miră deloc, căci a dat jos în jur de 100 de kilograme, iar acum este mândră nevoie mare de felul în care arată, deși încă trage din greu la sală pentru a -și subția și mai mult talia.

Vedeta este una dintre cele mai apreciate voci din România, însă, în același timp, mulți o urmăresc și pentru că a demonstrat că lupta cu kilogramele în plus poate fi câștigată dacă există ambiție și dorință. Astfel că acum soția lui Cătălin Dobrescu se bucură de un trup bine sculptat, pentru care ține în continuare dietă.

Însă, chiar dacă vrea să mai slăbească, Oana Radu nu se sfiește să își arate trupul, astfel că ori de câte ori are ocazia, fie că îmbracă o ținută provocatoare, fie că apare în ipostaze sexy, cântăreața reușește să ia ochii tuturor, în special masculilor.

Oana Radu s-a lăsat fotografiată goală în așternuturi

Chiar dacă nu este pentru prima dată când pozează în ipostaze desprinse parcă din filme, iată că acum, pe pagina sa de Instagram, după ce le-a arătat tuturor cum își așteaptă ea soțul acasă, acum a împărtășit un alt moment intim cu fanii, care nu sunt deloc puțini la număr.

Cei care fac parte din comunitatea artistei sunt cei mai norocoși, căci sunt primii care au putut-o vedea pe focoasa blondină într-o ipostază de zile mari. Mai exact, diva s-a lăsat fotografiată goală direct din așternuturi.

Fie că și-a acoperit formele voluptoase cu un prosop, fie că a preferat să își ascundă trupul sub așternuturile fine, Oana Radu a reușit să ridice temperatura în termometre în ciuda frigului de afară.

Unde mai pui că, cel mai probabil, chiar Cătălin Dobrescu, soțul ei, a imortalizat momentele interzise cardiacilor, de care doar el se poate bucura, dar care acum au aprins imaginația tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *