Olguța intervine în scandalul Nicuşor-Bădulescu: ,,Ce e puișorilor?”

Olguța nu s-a putut abține și comentat modul în care a acționat viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, după ce vineri el a perturbat conferinţa de presă susținută de Nicuşor Dan.

Lia Olguța Vasilescu comentează scandalul momentului

Faptul că Bădulescu s-a prezentat la conferința de presă organizată de candidatul PNL la primăria capitalei a fost pe placul Olguței Vasilecu. Ea a comentat situația pe pagina personală de Facebook.

„Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum injuraţi? Cum vă tavăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E «prost crescut»? «Nu se face aşa ceva»? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Postarea vine după ce Aurelian Bădulescu a apărut la conferința lui Nicoșor Dan și a început să îl întrerupă în mod constant pe Nicușor Dan. Mâna dreaptă a primarului capitalei a intervenit de fiecare dată când candidatul PNL, Nicușor Dan a încercat să își exprime opinia. Lucrurile au scăpat rapid de sub control, iar cei doi au ajuns chiar la îmbrânceli.

,,Acest individ mă împinge cu o violenţă ieşită din comun“, a afirmat Bădulescu.

„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD. Am pierdut 4 ani din viaţă şi 4 miliarde de euro”, a spus Nicuşor Dan la începutul conferinţei de presă.

Nicuşor Dan, care va candida la Primăria Capitalei, din partea PNL a organizat vineri o conferință de presă chiar pe stradă, în Prelungirea Ghencea. Prin care a vrut să marcheze eșecul administrației PSD, la patru ani de la alegerea Gabrielei Firea în funcția de primar al Capitalei.

Totuși, lucrurile nu au ieșit așa cum a sperat i-ar conferința a fost întreruptă de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Viceprimarul capitalei a adus și  chiar și un dulap la conferinţa de presa, pe care l-a aruncat în șanț. El a vrut sublinieze faptul că Nicușor Dan care a stat patru ani într-un dulap are tupeul să își facă apariția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *