Panică la Antena 1: Alex Velea, Speak și Ștefania, suspecți de coronavirus. De unde a luat Covid îndrăgitul Nea Mărin

Simpaticul nea Mărin, vedeta Antenei 1, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. El se află internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală sub atenta supraveghere a medicilor. Îndrăgitul realizator a povestit, la postul de televiziune Antena 3, cum crede că s-a infectat. La aflarea veștii că are COVID-19 toți cei cu care a filmat alături de el, printre care Alex Velea, Speak și Ștefania, s-au autoizolat.

Panică la Antena 1: Alex Velea, Speak și Ștefania, suspecți de coronavirus, după ce Nea Mărin a fost testat pozitiv

Îndrăgitul dansator de muzică populară a vorbit pentru prima dată public după infectarea cu COVID-19. Nea Mărin a declarat că se simte bine și că nu a avut alte simptome în afară de o ușoară febră.

“Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu” – a declarat Nea Marin la Antena 3.

Pe lângă el, și soția lui a fost testată pozitiv. Tratamentul pe care îl primește simpaticul realiztor TV este pe bază de antibiotic.

“Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme.”, a mai spus Nea Mărin.

Panică la Antena 1: Alex Velea, Speak și Ștefania, suspecți de coronavirus. De unde a luat Covid îndrăgitul Nea Mărin

Panică la Antena 1: Alex Velea, Speak și Ștefania, suspecți de coronavirus. De unde a luat Covid îndrăgitul Nea Mărin

Unde s-ar fi infectat Nea Mărin

El spune că a avut mereu grijă se se protejeze, însă consideră că a contactat virusul atunci când se afla la mare.

“Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi.”

“Toţi cei care au fost pe lângă mine au fost anunţaţi. În primul rând, vedetele pe care le-am avut la ultima filmare, Alex Velea, Speak şi iubita lui, toţi sunt acum în izolare şi se vor testa toţi.”, a mai spus acesta.

La final, Nea Mărin recomandă tuturor ”să se protejeze foarte bine” și, bunic fiind, face un apel la autorități cu privire la începerea noului an școlar, considerând că ”trebuie făcut tot ce este posibil să nu se îmbolnăvească şi copiii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *