Parchetul General confirmă dezvăluirile Antena 3. Vlad Cosma: „S-au făcut declarații false în …

Parchetul General confirmă dezvăluirile Antena 3. Vlad Cosma: „S-au făcut declarații false în dosarul meu, cu pistolul la tâmplă. Multe lucruri vor ieși la iveală”

Parchetul General susţine că procurorul Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu au constrâns o persoană să întocmească în fals o sesizare şi documente care au fost folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare.

„Documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Noi acuzații grave la adresa lui Mircea Negulescu: „Ne ancheta cu cătuşele pe masă, cu pistolul în piept”

Omul de afaceri Răzvan Alexe, care a fost audiat, joi, la Parchetul General ca martor după plângerea depusă de deputatul Andreea Cosma împotriva lui Mircea Negulescu, a spus că fostul procuror îi ancheta cu cătuşele pe masă, cu pistolul în piept şi le uda saltelele în arest ca să nu poată dormi.

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus plângere împotriva lui Mircea Negulescu. Ea a afirmat, în nenumărate rânduri, că fostul procuror i-a făcut avansuri, iar atunci când le-a refuzat, Negulescu a ameninţat-o că o va trimite la închisoare, odată cu tatăl său, Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi fratele său, fostul deputat Vlad Cosma.

Fostul deputat Vlad Cosma, fratele Andreei Cosma, a vorbit joi seară la Antena 3 despre acuzațiile aduse lui Negulescu.

„Am văzut cum domnul Alexe a relatat cum a făcut o declarație falsă în dosarul meu, cu pistolul la tâmplă. Multe lucruri vor ieși la iveală. Parchetul General îi acuză de inducerea în eroare a organelor judiciare, asta înseamnă că au indus în eroare judecătorii. Exact ce am spus eu. Ei s-au dus cu probe false, și-au permis cu probe trucate să păcălească judecătorii”, a declarat Cosma.

„Sora mea mi-a spus că a fost foarte emoționată și a vrut să-i adreseze domnului Negulescu un singur cuvânt: „torționarule”. A fost prea emoționată să poată intra într-un dialog”, a mai spus el, joi seară, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Sursa: Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *