Peste 10.000 de invitați sunt așteptați la nunta lui George Simion și Ilinca Munteanu, la Măciuca – Câți bani a cheltuit liderul AUR cu pregătirile

George Simion se căsătorește, azi, cu Ilinca Munteanu. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea, sunt așteptați peste 10.000 de oameni. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, dar și mititei. Invitații la nunta liderului AUR, George Simion, încep să vină dis de dimineață, încă de la ora 7.00. Cununia religioasă va fi oficiată la ora 12.00, într-o bisericuță de lemn .

Citește și: Pentru nunta lui George Simion 3 spitale sunt în alertă: un medic își strigă revolta

Mirele George Simion a anunțat că invitații vor avea parte de plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, demonstrație de echitație și plimbări cu calul și teatru de păpuși pentru copii, iar corturile vor avea tematică folclorică și sunt amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării.

Invitații vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc și mititei, iar berea și vinul alb și roșu vor fi oferite la pahar.

Accesul este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Artiștii care vor cânta la nunta politicianului sunt Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașcu, Adrian Naidin, dar și trupa Phoenix. Conform Antena 3, politicianul a cheltuit, până acum, 12.000 de euro, dintre care doar 7.000 de lei au costat legumele cumpărate de la producătorii români. Sumele de bani ar proveni, de fapt, din cadourile primite de la nași, dar și din donații.

https://www.stiripesurse.ro/peste-10000-de-invitati-sunt-asteptati-la-nunta-lui-george-simion-si-ilinca-munteanu-la-maciuca-cati-bani-a-cheltuit-liderul-aur-cu-pregatirile_2529440.html?fbclid=IwAR13gnjud5DNxL8GdOCuVRJJD3sX4sjxjrptjosUlKorhK-UsjQ6prRZx8Y