Petrecere mare în PSD: La nunta unui vicepreședinte al partidului participă Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, dar și omul de încredere al lui Klaus Iohannis

Este petrecere mare, în PSD, sâmbătă seara! Unul dintre vicepreședinții partidului, Gabriel Zetea, se căsătorește cu Oana Nicula. La nuntă participă și Viorica Dăncilă, care de dimineață și-a lansat campania pentru prezidențiale, la București, alături de mai mulți lideri de marcă, printre care Eugen Teodorovici, președintele executiv al formațiunii, și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș, i-a chemat la nuntă și pe rivalii politici. Sun lideri din PNL și PMP, dar și omul de încredere al lui Klaus IohannisDan Mihalache, cel care i-a fost șef al cancelariei prezidențiale, acum ambasador al României în Regatul Unit. De altfel, Mihalache a fost parlamentar PSD de Maramureș și a fost consilier al lui Adrian Năstase.

La petrecerea care are loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor, localitatea Onceşti, participă peste 800 de invitaţi. Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, urmând ca pe scenă să mai urce Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza.

sursa: stiripesurse.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *