Poliția din Ilfov îl caută pe tânărul care ar fi furat un sac cu peste 56.000 de euro din mașina Poștei Române

Bărbatul de 20 de ani este suspectat de săvârșirea infracțiunii de furt. Persoanele care au informații sau care pot da relații despre persoana respectivă, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Principalul suspect este chiar un angajat al Poștei Române.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 11:00. Un angajat al Poștei Române a sunat la 112 și a anunțat că, în timp ce se afla pe o stradă din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278.000, și care ar fi fost furat de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

Sacul cu bani ar fi fost furat chiar de colegul lui, tot angajat al Poștei Române.

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru a verifica dacă se confirmă sesizarea făcută de angajat. Aceștia au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea furtului.

Din primele informații, se pare că este vorba despre banii de pensie ai localnicilor din Chiajna.

Polițiștii au deschis deja un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278.000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

Știre preluata de la 7Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *