Ponta nu va vota Legea privind Starea de Alertă

Victor Ponta explică de ce nu va vota Legea privind Starea de Alertă. Acesta crede că românii sunt suficient de responsabili pentru a se feri și singuri de coronavirus. “Eu NU votez azi Legea Guvernului privind Starea de Alerta. Prin votul meu de azi vreau sa ii reprezint pe OAMENII LIBERI. Cei care au inteles pericolul Covid 19, sunt responsabili si precauti, dar nu au nevoie de un paznic sau un politist care sa stea langa ei – ci de un Stat care sa ii sprijine repornirea României.”, susține el.

Liderul ProRomânia declară că legea este neclară. “Proiectul este o lege neclara , nedemocratica, plina de prevederi dubioase sau aberante , neclaritati. Fara nicio masura clara de sprijin economic si social pentru persoanele vulnerabile. Este doar o lege prin care dam puteri absolute , incontrolabile si netransparente , unui Guvern care a dovedit deja ca este incompetent, abuziv si interesat doar de afaceri si binele unor lideri PNL !“, adaugă acesta.

El este de părere că legea va fi un eșec. Victor Ponta nu va vota acestă lege. “O lege care afecteaza viata tuturor dar trebuie votata in 24 de ore ( doar pentru ca asa a cerut Presedintele Iohannis) va fi, inevitabil o lege proasta, impotriva intereselor romanilor , doar pe placul celor care exercita puterea guvernamentala !”, încheie liderul ProRomânia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *