Povestea celui mai prolific criminal din SUA. A mărturisit 93 de crime

Un american în vârstă de 79 de ani a ucis cel puțin 50 de oameni, ceea ce îl face cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA, potrivit FBI.

Samuel Little a mărturisit 93 de crime pe care le-a comis între 1970 și 2005, a transmis Biroul Federal de Investigații într-un articol publicat pe site. Bărbatul a spus că și-a strangulat toate victimele.

Cu toate acestea, anchetatorii au dovezi care confirmă doar 50 dintre crime și solicită ajutorul celor care au informații care îi pot ajuta în anchetă.

Samuel Little a fost închis pe viață în 2014 după ce a fost condamnat doar pentru trei dintre crime.

„Vreme de mulți ani, Samuel Little a crezut că nu va fi prins pentru că a considerat că nimeni nu ține cont de victimele sale”, a spus analistul FBI Christie Palazzolo.

„Deși criminalul este deja în închisoare, FBI consideră că este important să solicite dreptate pentru fiecare victimă, pentru a închide fiecare caz posibil”, a adăugat analistul.

Samuel, fost boxer, a fost arestat pentru prima dată în 2012 în Kentucky și extrădat în California pentru acuzația de trafic de droguri.

Odată ajuns acolo, probele ADN l-au legat de trei cazuri de omor, ceea ce a condus la condamnarea sa din 2014 pentru uciderea a trei femei din Los Angeles între 1987 și 1989. Toate trei fuseseră bătute și sugrumate.

Sursa: FBI Facebook Newsroom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *