Povestea tragică a familiei din prima ediție „Visuri la Cheie”. Cum au rămas 3 copii orfani

Miercuri, de la 20:30, începe sezonul 6 Visuri la Cheie. Dragoș Bucur și echipa sa, formată din Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Cristina Joia, Valentin Ionașcu și Omid Ghannadi, sunt pregătiți să ajute la împlinirea visurilor unor familii greu încercate de viață.

De-a lungul a 13 săptămâni, echipa Visuri la Cheie va aduce în casele românilor povești impresionante și renovări spectaculoase. Miercuri seară, Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu, va merge în localitatea Ostrovu, pentru a cunoaște membrii familiei Rotaru.

Familia Rotaru este formată din bunicii materni, bunicii paterni și cei trei nepoți ai acestora. Din păcate, părinții celor trei copii, Theodor, în vârstă de 12 ani, David, în vârstă de 10 ani, și Natalia, de doar 6 ani, au suferit un accident teribil și și-au pierdut viața. În urma exploziei produse de butelia de la aragaz, Bogdan și Georgiana Rotaru, părinții copiilor, s-au luptat zile întregi cu arsurile produse, însă au pierdut lupta cu viața.

În ciuda tragediei trăite, la trei ani după accident, copiii încercă din răsputeri să își facă bunicii mândri. Theodor este premiant, David este pasionat de fotbal, iar Natalia merge la grădiniță. Bunicii lor își doresc foarte tare să reamenajeze casa părintească, pentru a le oferi celor mici o legătură puternică cu părinții lor.

„Copiii cresc, iar noi îmbătrânim. Ei sunt separați acum, pentru că noi avem doar două camere și nu putem sta cu toții. Este o situație temporară, deoarece dorim să renovăm casa unde au crescut, pentru că este mai mare și așa ar putea fi din nou împreună, cum este și firesc să crească. Copiii visează la ziua în care vor sta din nou împreună în casa părintească!”, a spus bunica Florica.

Miercuri seară, de la 20:30, vom face cunoștință cu familia Rotaru și vom afla cum o greșeală le-a dat toată lumea peste cap. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu pornesc în călătoria sezonului 6 Visuri la cheie.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *