Președintele PSD: Rămânem cel mai mare partid din România

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat după alegerile locale care au avut loc duminică că PSD rămâne în continuare cea mai mare formațiune politică din România.

Declarațiile live ale liderului PSD pot fi urmărite AICI.

„PSD are cel mai mare număr de Consilii Județene. Respectiv 20. Avem 1500 de primari. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucție internă a dat roade. Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice, indiferent dacă au fost de la PNL sau PSD, au fost sancționate de români. Românii au întotdeauna dreptate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Inițial Ciolacu nu a vrut să menționeze o persoană la care face referire, dar la insistențele jurnaliștilor liderul PSD a spus că a făcut referire la

Întrebat dacă consideră că Gabriela Firea a fost sancșionată de români, Marcel Ciolacu a spus: „Din toate statisticile, Nicușor Dan este Primarul General al Capitalei. Când m-am referit la oameni anchilozați în funcții publice nu m-am referit la Gabriela Firea”.

Liderul PNL a anunțat, duminică seară, că mai mult de 50% din Consiliile Județene din România au fost câștigate de candidații liberali.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *