Președintele României este un etnic german de confesiune luterană

În noiembrie 2019, peste câteva minute, se va oficializa faptul că Președintele României este un etnic german de confesiune luterană, iar Prim-Ministrul va fi un etnic maghiar de confesiune unitariană.

Conform ultimului recensământ, cetățenii români de etnie germană sunt 0,2% din populație, în timp ce etnicii maghiari sunt 3,3%.

Cultul luteran are o pondere de 0,11% între cetățenii români, în timp ce unitarienii reprezintă cam 0,31% din populație.

Să mai zică cineva că România nu este o țară liberală: două minorități etnice și religioase, care i-au persecutat ani de zile pe românii din Ardeal, ajung acum să aibă reprezentanții în cele mai înalte funcții ale țării în care majoritatea este română și creștină.

Și dacă luteranii lui Iohannis mai sunt cum sunt, hai să trecem în revistă cultul lui Ludovic Orban: unitarienii nu cred în Dumnezeierea lui Iisus, nu cred în Sfânta Treime, nu cred în Cruce și nu se însemnează cu acest semn. Nu cred în Înviere, nu cred în Sfințenia scripturii, iar de sfinți, ce să mai vorbim. Un „preot” unitarian spunea în 2006 că Învierea lui Hristos este doar o legendă, inventată de „oamenii simpli” ai vremii, decepționați de moartea Mântuitorului.

Unitarienii sunt atât de departe de duhul Crucii, semn sub care a stat, la propriu și la figurat, poporul român încât e înfiorător să te gândești. Despre ce continuitate istorică mai putem vorbi în condițiile astea? E mai degrabă continuitatea cu perioada comunistă, singura în care prim-miniștrii nu-și făceau cruce. Diferența e că atunci n-o făceau din oportunism, acum n-o fac din convingere.

Ce mesaj transmite poporul român în anul 2019: că e mult mai profitabil să fii membru al unor cercuri strâmte, al unor minorități cât mai îndepărtate de duhul majorității, pentru a conduce…majoritatea. Vă închipuiți un ortodox la conducerea Poloniei sau un musulman la putere în Bulgaria?

Culmea e că acești doi lideri nu sunt reprezentativi nici pentru PNL, pentru că majoritatea liberalilor sunt etnici români.

Nu am nimic cu protestanții, chiar sunt mulți cu care colaborez foarte bine, vorbesc doar din punct de vedere simbolic: dintre toți protestanții, se puteau găsi măcar doi români. Dar nu s-au găsit: e un neamț și un ungur.

În afară, mesajul e și mai clar: românii se disprețuiesc pe ei înșiși și pe caracteristicile lor atât de mult, încât se lasă conduși de străini complet diferiți de ei.

Și nici n-am pomenit de românul Hellvig de la SRI!

Nu trebuie să fii PSD-ist pentru a observa, în ceea ce privește Guvernul Orban, aceste patru aspecte, zic eu foarte importante:

1) Numirea Violetei Alexandru, unul dintre stâlpii rețelei Soroș în România, susținătoare fățișă a homosexualității și opozantă a Referendumului pentru Familie la Ministerul care se va ocupa de…familie.

2) Numirea lui Cătălin Predoiu la Justiție, cel care a inițiat îmblânzirea pedepselor pentru pedofili și abuzatorii de copii în Codul Penal, acum 10 ani. Și asta în anul în care au izbucnit cazurile Alexandra și Sorina, puternic suspectate de traficul de copii.

3) Numirea lui Florin Cîțu, implicat în atacul speculativ asupra leului din 2008, în care bănci precum ING, Bancpost și Unicredit au acționat în numele unor clienți internaționali precum JP Morgan, Morgan Stanley și Barclays. Dacă ar fi reușit, atacul ar fi îngropat zeci de mii de români prin creșterea dobânzilor cu credite în lei.

4) Numirea lui Bogdan Aurescu la Externe, creatorul partidului de buzunar PACT, una dintre cele mai radicale și progresiste grupări din politica internă, condusă de Sebastian Burduja, fostul om al Băncii Mondiale. Unul dintre organizatorii haosului din 10 august 2018.

Reiterez ce spuneam și anterior: România nu mai există, statul român fiind capturat de grupuri ce reprezintă interesele unor grupări minuscule și transformat în vârf de lance a progresismului. Majoritatea doarme liniștită. Mihai Somanescu

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *