Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că și-a torturat fiica, a câștigat un nou mandat: Deci, i-am ciuruit

Primarul localității Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, cercetat penal pentru că și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, a câștigat încă un mandat. După primele rezultte ale Exit Poll-urilor, Ogâgău a ieșit în fața sediului primăriei și a afirmat „Deci, i-am ciuruit”. În fața instituției s-au strâns sute de oameni care au cântat, au ascultat muzică, însă niciuna nu a respectat măsurile de protecție.

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a câştigat încă un mandat, anunţul fiind făcut pe pagina sa de Facebook.

În filmarea postată pe pagina sa de socializare se vede o mulțime de oameni aflată în interiorul primăriei, fără a purta mască de protecție.

Atunci când s-au anunțat alegerile, Ogâgău a afirmat: „Deci, i-am ciuruit”.

”Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul ostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a afirmat primarul, în uralele mulţimii, care nu respecta nicio măsură de protecție, conform News.ro.

Primarul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *