Primarul Dumitru Preda a inaugurat a patra şcoală in Buturugeni

Astazi 9 septembrie în prima zi de şcoală ,elevii din comuna Buturugeni sunt fericiţi, după ce primarul Dumitru Preda a reuşit să obţină fonduri pentru construirea unei noi şcoli la standarde europene. Inaugurarea noii unităţi de învăţământ a avut loc în prima zi de şcoală, alături de elevi, părinţi, profesori şi primar. La eveniment participând deasemeni Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu Marian Mina si Doamna Inspector General Scolar Delea Mirela.Emoţionaţi şi timizi, elevii au aşteptat nerăbdători să fie dat startul festivităţii de inaugurare a acestei importante instituţii şcolare. Evenimentul a început cu un discurs sustinut de primar si oficialitatile invitate.
Manifestarea a continuat cu un program artistic de dansuri populare sustinut de elevii din comună si slujba de sfinţire a exteriorului clădirii, cât şi a tuturor sălilor de clasă, moderne şi gata să-şi primească prichindeii.
In exclusivitate la festivitatea de inaugurare ,Doamna Nicoleta Croitoru -Director la ziarul Reflectorul de SUD impreuna cu echipa, a realizat o emisiune TV ce urmeaza. sa fie difuzata
in urmatoarele zile.

Felicitari Domnule Primar Dumitru Preda

Autor :Mihaela Vali Breazu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *