Primul Golden Buzz din 2022 la Românii au talent. Andra l-a dat unui concurent cu adevărat special

S-a dat primul golden buzz din 2022 la Românii au talent. Andra l-a dat unui concurent cu adevărat special. Prima ediție a sezonului 12 al show-ului de talente de la PRO TV a debutat cu un Golden Buzz. Un concurent a impresionat atât de tare, încât jurații au rămas uimiți. Concurentul are o poveste emoționantă, dar și un stil care l-a lăsat mască și pe Smiley.

S-a dat primul Golden Buzz din sezonul 12 Românii au Talent. Cine este Emmanuel

Concurentul care a obținut primul Golden Buzz în sezonul 12 al Românii au Talent este un cântăreț și un producător de muzică cu multă experiență în spate. Astfel, jurații s-au declarat încântați de acesta, iar laudele au curs în valuri.

Emanuel este nevăzător din naștere și a fost adus pe scena Românii au Talent de către Smiley. Acesta l-a ajutat să se așeze pe scaun și să cânte la orgă. Tânărul a făcut senzație absolută printre jurați, care au rămas uimiți de uimire, mai ales când au aflat la cât de multe instrumente poate cânta acesta, doar după ureche.

Juriul romanii au Talent, sezonul 12
Juriul romanii au Talent, sezonul 12

Emmanuel cântă de la 5 ani

Emmanuel cântă de la 5 ani, însă nu a studiat muzică deloc pentru că este orb. Talentul lui este descris ca fiind „fenomenal” de către Dragoș Bucur. „Este o piesă compusă de mine”, a spus Emanuel.

„Cred că ți-ai construit o lume care e posibil să fie mult mai frumoasă decât e lumea pe care noi o vedem. E admirabil că ți-ai găsit acest drum care exista pentru tine pus deoparte. Ești un băiat nu doar talentat, dar și inteligent pentru că ai găsit asta parte din tine”, a spus Andi Moisescu.

Bobonete, despre miraculosul Emmanuel

„Cred că e un miracol, ceva ce eu n-am mai văzut pe pământul ăsta. Eu mă întreb dacă tu exiști. Sunt bucuros că exiști, omule! ”, a spus Mihai Bobonete, juart la Românii au Talent.

Emmanuel a vrut să dea un exemplu tuturor nevăzătorilor, spunându-le că ar trebui să facă tot ceea ce le face plăcere. În plus, el a dezvăluit că poate merge și pe bicicletă.

Emmanuel cunoștea toate gropile de pe strada lui

L-a învățat un prieten să meargă pe biciletă, pe când avea 6 ani, cel care îl ghidează și îi spune în ce direcție să meargă. Tânărul orb învățase astfel toate gropile de pe strada lui și le folosea ca puncte de reper.

Emanuel este cu siguranță unic, asta și pentru că el se ocupă cu creatul de jocuri video pentru cei care nu văd.

Ce i-ar place lui Emmanuel să facă

„Aș vrea să lucrez ca IT-ist, să fac scripturi, să lucrez în programare. Deja am câteva jocuri audio și lucrez la un beta de construiri. De aia spun că Dumnezeu a făcut în mine un dar foarte mare”, a spus tânărul Emmanuel.

„Practic el a venit legat la ochi. Eu în fața momentelor de genul ăsta, când mă lasă total fără niciun cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să îl răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra, care a apăsat butonul de Golden Buzz, spre surprinderea lui Andi Moisescu.

Emmanuel, trimis de Andra direct în semifinala Românii au Talent

Emmanuel s-a emoționat teribil și i-a mulțumit cântăreței care l-a trimis direct în semifinală. „Nu din compasiune, ci din admirație am dat!”, a declarat Andra.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *