Procedura de înregistrare pe platforma IMM Invest „se va relua de la zero”

Ministrul de finanțe Florin Cîțu anunţă că se va relua de la zero procedura de înregistrare pe platforma IMM Invest, destinată micilor întreprinzători care au nevoie de sprijin financiar în această perioadă.

La scurt timp de la lansare, vineri dimineață, interesul a fost foarte mare și s-a înregistrat o frecvență de peste 200 de aplicații pe secundă, apoi site-ul s-a blocat, existând suspiciunea unui atac cibernetic, confirmată ulterior de Fondul de Garantare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Cu puțin timp în urmă, într-un mesaj postat pe internet, ministrul de finanțe Florin Cîţu spune că în prezent instituțiile statului lucrează pentru a afla cine şi de ce a atacat platforma, dar a amintit că înscrierile în program se vor face până la sfârșitul anului, iar principiul nu este primul venit – primul servit.

Prin IMM Invest, sunt alocate în total 15 miliarde de lei, iar firmele vor putea accesa credite fără comisioane și dobânzi de până la 800.000 de euro, garantate de stat cu până la 90%.

(RS)

http://www.romania-actualitati.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *