Proces Roșia Montană – criză nou Guvern Orban. Mihai Fifor: Va plăti Iohannis despăgubirile de 4,4 miliarde de dolari cerute în proces?

4,4 miliarde de dolari, adică 2% din PIB, este suma pe care o poate pierde România pentru că Iohannis încalcă Constituția și nu numește miniștri interimari la Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul, a transmis duminică Mihai Fifor.

‘4,4 miliarde de dolari, adică 2% din PIB, este suma pe care o poate pierde România pentru că Iohannis încalcă Constituția și nu numește miniștri interimari la Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul. Iar criza se agravează, pentru că, după ce a dat jos un guvern funcțional, se dovedește e incapabil să pună ceva în loc.

În schimb, se apropie cu pași repezi perioada 2-13 decembrie când vor avea loc audieri în procesul Gabriel Resources vs. România, în cazul exploatării de la Roșia Montană. Țara noastră nu se va putea apăra, pentru că la Ministerul Mediului nu e ministru să semneze mandatul martorilor în favoarea României!’

În continuarea mesajului, Mihai Fifor a punctat faptul că plata celor 4,4 miliarde de dolari va fi suportată de populație.

‘Va plăti Iohannis despăgubirile de 4,4 miliarde de dolari cerute în proces? Evident că nu! Le vom plăti noi, ceilalți, din taxele și impozitele pe care le plătim! Va răspunde Iohannis în fața legii pentru acest prejudiciu uriaș? Evident că nu, pentru că el e deasupra legii! Dar îl puteți opri voi! Dați-l jos de la Cotroceni la alegerile din noiembrie! Votați Viorica Dăncilă, un președinte muncitor si implicat, un președinte care ține cu România!’ a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

sursa :dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *