Niculae Badalau : Proiectul educational de voluntariat

Am crezut mereu că România are mulți oameni sufletiști, doritori să se implice în binele comunităților locale. Această credință este împărtășită de soția mea, Rodica, alături de care am încercat să dăm un suflul nou comunităților locale din Giurgiu. În doar câteva zile, pe 8 septembrie, proiectul de suflet al soției mele va atinge o nouă etapă de dezvoltare, trecând de la cadrul restrâns al activităților cu copiii romi, la cel al întregii comunități din Bolintin Vale.

Chiar de Sfânta Maria Mică, în Bolintin Vale, copiii romi vor participa la un spectacol special! Un spectacol menit să le ofere încredere și apreciere celor mici, dar mai presus de toate, căldură sufletească! Faptul că acest eveniment are loc de Sfânta Marie Mică, o sărbătoare importantă pentru toți creștinii, este un semn de bun augur. Mi-ar plăcea să cred că este și un semn de la Dumnezeu ca toți să fim mai atenți și mai buni față de semenii noștri. O învățătură creștinească pe care, din păcate, de multe ori o uităm.

Sunt convins că eforturile ei și ale tuturor celor implicați în acest proiect de suflet vor avea rezultatele dorite, pentru că atunci când pui suflet și ești mânat de bune intenții nu ai cum să nu obții rezultate. Împreună putem să îi facem pe copiii romi să se simtă în siguranță, să aibă încredere, să le oferim respect, să se simtă iubiți și să simtă că sunt persoane importante, valoroase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *