PSD Cluj i-a trimis premierului Orban un pachet cu deodorant, conservă de peste și 100 de lei

Organizația PSD Cluj a anunțat vineri că i-a trimis premierului Ludovic Orban un pachet cu alimente, produse cosmetice și bani, după ce șeful Executivului a anunțat că a trăit cu 3000 de lei pe lună înainte să ocupe această funcție.

Potrivit unei postări pe Facebook, organizația PSD Cluj, condusă de Liviu Alexa, a pus în acest ”pachețel”, printre altele, un deodorant, o conservă de pește și 100 de lei.

”În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem stă nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul.

Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va lua leafă de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul.

Liviu Alexa – președinte PSD Cluj”

sursa:stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *