PSD ia în calcul suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu-l desemnează pe Rafila premier? Răspunsul lui Ciolacu

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care nu-l va desemna pe Alexandru Rafila premier, Marcel Ciolacu a răspuns spunând că în acest moment România nu are nevoie de o criză politică.

„Vă răspund în acelaşi fel. În acest moment suntem într-o anumită logică politică pe spiritul Constituţiei şi să aşteptăm ca tot acest demers să fie finalizat. Nu e prima oară când am răspuns la această întrebare şi am spus că ţinând cont de contextul actual, nu cred că o criză politică de asemenea dimensiuni ar trebui lansată în România. Nu am discutat nimic cu domnul Simion (întrebat dacă a discutat despre suspendarea lui Iohannis – n.r.)”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a mers la consultările de la Palatul Cotroceni cu propunerea ca viitorul guvern să fie unul de uniune națională. Președintele social-democraților spune că șeful statului a recunoscut victoria PSD de la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *