PSD: Iohannis – Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara

PSD susţine că, deşi în România se înregistrează zilnic peste 2.000 de cazuri în medie de infectare cu noul coronavirus, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban „rescriu cu cinism istoria” organizând alegeri parlamentare, „chiar de-ar pieri ţara”.

„Peste 2.000 de infectaţi în medie, zilnic, după alegeri! PNL şi Iohannis se tot felicită reciproc pentru ‘succesul” de la locale. Peste 600 de pacienţi la terapie intensivă! USR face Marşul Bucuriei pe străzile Capitalei. 73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susţine la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate. De la ‘Fiat justitia, et pereat mundus’, Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara!”, susţin social-democraţii într-o postare pe Facebook, scrie Agerpres.

Un număr de 2.121 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional, a informat, marţi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Un număr de 8.097 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care la ATI – 608. Alte 73 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *