PSD nu votează prelungirea stării de alertă. Ce a spus Marcel Ciolacu în ședința de partid

PSD nu va vota prelungirea stării de alertă cerută de Guvern, ci va găsi măsuri intermediare care pot fi luate de autorități în lupta cu răspândirea coronavirusului. Aceasta este concluzia conducerii partidului reunită joi în ședința BPN.

Atât reprezentanții Guvernului cât și președintele Klaus Iohannis au cerut public tuturor partidelor să voteze în parlament prelungirea stării de alertă, explicând că există în continuare răspândire comunitară a coronavirusului, apar noi focare și e nevoie de un cadru legal care să permită luarea de măsuri în cel mai scurt timp.

PSD nu va vota prelungirea stării de alertă. Conducerea interimară PSD a discutat strategia joi, în Biroul Permanent Național. Soluția găsită este o „stare intermediară” între starea de alertă și „normalitate”, relatează publicația Știri pe Surse.

„PSD nu va vota starea de alerta propusa de Guvern. Nu-i interesează sănătatea oamenilor, nici nivelul lor de trai, ci doar vor sa se folosească de acest instrument ca să fure cât mai mult. Gata cu jaful din bani publici. Gata cu bătaia de joc la adresa bolnavilor. Spitalele trebuie redeschise. Prin urmare, PSD va vota cu totul altceva decât ce vrea guvernul. Spre deosebire de ei, noi suntem responsabili. Vom reglementa o stare intermediara care să asigure tranziția către normalitate. O perioadă limitată de timp care să conțină strict măsuri pentru protejarea sănătății oamenilor și nimic mai mult. Autoritățile trebuie să dispună punctual măsuri de siguranță acolo sunt probleme” ar fi spus președintele interimar Marcel Ciolacu în ședință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *