Putin: Rusia are nevoie de „o dragoste transpusă în fapte”

Președintele a îndemnat concetățenii să-și manifeste sentimentul față de Patrie prin fapte, ceea ce reprezintă o garanție a suveranității naționale.

BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a îndemnat ca activismul și sentimentul civic să fie dovada dragostei față de Rusia.

„Astăzi dragostea față de Rusia, exprimată prin fapte, responsabilitatea față de ea, disponibilitatea fiecăruia de a se implica în atingerea obiactiverlor întregii națiuni și realizarea unor sarcini cotidiene, care nu sunt mai puțin importante — reprezintă o garanție a unei suveranității de nezdruncinat a țării noastre, un sprijin de nădejde pentru o apărare eficientă a intereselor naționale”, a spus Putin într-un discurs rostit cu ocazia Zilei Rusiei.

„Știm cât de bogată este Rusia în oameni talentați, deștepți, curajoși. Aceștia pot să obține niște succese imense și să realizeze ceea ce părea imposibil de realizat”, a menționat șeful statului rus.

Putin a îndemnat toți compatrioții să nu se oprească la rezultatele atinse, ci să viseze și să atingă împreună obiectivele stabilite.

„Cu toții aspirăm la prosperitatea țării noastre, la o dezvoltare progresivă și activă de dragul oamenilor”, a spus șeful statului, propunând celor prezenți „să ridice un toast” pentru Rusia.

Read more: https://ro.sputnik.md/Rusia/20180612/19801491/putin-dragoste-ziua-rusiei.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *