Răspunsul Vioricăi Dăncilă despre participarea la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă a declarat duminică că nu ştie încă dacă va merge la dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie şi şi-a exprimat speranţa ca acesta să fie sfătuit să o invite la o dezbatere.

În plus, Viorica Dăncilă s-a declarat dispusă să răspundă invitaţiei oriunde şi oricând va propune preşedintele, potrivit News.ro.

Întrebată dacă va merge la dezbaterea anunţată de preşedintele Iohannis, care ar urma să aibă loc marţi, la SNSPA, Dăncilă a replicat: ”Nu stiu încă”.

Ea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să meargă unde vrea dumnealui, în ce zi vrea.

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Iohannis va avea loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I, conform SNSPA, care precizează că propunerea sa de a asigura un spaţiu neutru pentru dezbaterea electorală înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România a fost agreată de echipa de campanie a lui Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat săptămâna aceasta că va organiza o dezbatere, marţea viitoare, alături de politologi, formatori de opinie şi jurnalişti. “Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor”, spune el.

Participarea candidatului PSD Viorica Dăncilă la această dezbatere a fost exclusă categoric de europarlamentarul Rareş Bogdan, un apropiat alactualului preşedinte.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *