Răsturnare de situaţie. Trupa Paraziţii NU a câştigat procesul cu sindicaliştii din Poliţie

Ştirea că trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul intentat de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, pentru piesa „Antimiliţie”, este una falsă, în ciuda faptului că întreaba presă a preluat informaţia. Trupa a obţinut doar respingerea cererii de ordonanţă preşedinţială referitoare la interzicerea difuzării piesei până la judecarea pe fond a cauzei.

Sindicaliştii din Poliţie au anunţat că dau în judecată trupa Paraziţii pentru piesa Antimiliţie, pe care o consideră jignitoare pentru poliţişti, şi cer scuze publice şi daune de 100.000 de euro, scrie clujust.ro. În paralel, sindicaliştii au cerut emiterea unei ordonanţe preşedinţiale pentru interzicerea difuzării piesei până la judecarea pe fond o procesului. Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat doar pe a doua cerere, referitoare la ordonanţa preşedinţială, decizia de la 12 august putând fi contestată.

Soluția pe scurt:

„Respinge exceptia lipsei calitatii de reprezentant, ca neîntemeiata. Califica exceptia lipsei capacitatii civile a reclamantului de a promova prezenta cerere de chemare în judecata ca fiind aparare de fond. Respinge exceptia inadmisibilitatii invocata în raport de dispozitiile Art. 30 alin. 2/Constitutie si Art. 10 lit. d din Legea nr. 8/1996, ca neîntemeiata. Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale, ca inadmisibila în raport de dispozitiile Art. 997 alin. 1 NCPC. Obliga reclamantul sa plateasca pârâtilor suma de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronuntare. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila. Pronuntata în data de 12.08.2019, prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei instantei.”

În dosar sunt pârâți Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, Bogdan Ionuț Pastaca (Ombladon), Ștefan Cătălin Ion (Cheloo), Petre Udrea (FreakaDaDisk) și societatea 20 CM Productie SRL.

Sursa: www.romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *