Reacție incredibilă a Gabrielei Firea. Pe cine acuză acum că a oprit apa caldă, ca să iasă Nicușor Dan primar

Gabriela Firea revine la gânduri pașnice, după furia și dezamăgirea care au marcat-o la finalul alegerilor locale 2020. Totuși, fostul primar al Bucureștiului nu renunță la dezvăluiri. Într-un mesaj de mulțumire pentru cetățenii care au votat-o, Firea a ținut să precizeze cine este adevăratul vinovat, care a oprit apa caldă în Capitală. Cu acest ajutor, spune ea, a ieșit Nicușor Dan primar.

Cine a oprit apa caldă în București. Acuzațiile Gabrielei Firea continuă

“Văd că acum se înghesuie toți miniștrii să garanteze sprijin : bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiții la Centură și metrou… lapte și miere! Aproape un an de zile, de când este la guvernare, PNL a tăiat premeditat din banii cuveniți bucureștenilor! Ca să ne aducă în sapă de lemn! Și acum ies și spun că sunt datorii! Lucru asupra căruia am atras atenția zi de zi, spunând că acesta va fi efectul masacrării bugetului de către Guvern: creditul furnizor, viața pe datorie.

Nu au inventat ei apa caldă în materie de finanțe! Ei au oprit-o doar intenționat pe tot parcursul verii, ca să fie lumea furioasă pe mine. Elcen (Guvern) produce energia termică și o poate furniza prin CET-uri cu țârâita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, după ce au câștigat prin minciună, manipulare și fraudă…”

Gabriela Firea nu se oprește aici. Ce și-a propus să facă fostul edil al Bucureștiului

Gabriela Firea nu se oprește aici. Ce și-a propus să facă fostul edil al Bucureștiului

Planurile de viitor ale Gabrielei Firea

“Ce voi face în continuare? Voi încerca, după puterile mele, să apăr voturile cetățenilor, adică esența democrației. Știu că este o luptă inegală. Ei, cu toate instituțiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile și invizibile. Eu, cu oamenii alături dar fără forță persuasivo-instituțională. Voi merge mai departe în justiție dar, la cum arată lucrurile… în fine, dacă tot au câștigat prin fraudă, măsluire, viciere, măcar să se apuce de treabă.

(…)Rămân lângă oameni, și lângă cei care m-au votat, și lângă cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul! Îmi voi continua lupta pentru binele orașului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli și/sau dormi, așa cum a făcut deputatul de București ajuns primarul “apa caldă și pe țeava de rece”.”, explică Gabriela Firea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *