România – Austria live stream Liga Națiunilor. Meciul renașterii speranțelor „tricolorilor”

România întâlnește în această seară Austria, într-un meci din Liga Națiunilor. „Tricolorii” revin acasă după ratarea calificării la EURO 2020 și umilința din Norvegia.

România – Austria live stream Liga Națiunilor

România dispută în această seară al patrulea meci din Liga Națiunilor. 1-1 cu Irlanda de Nord, 3-2 cu Austria și 0-4 cu Norvegia sunt precedentele rezultate înregistrate de „tricolori” în această grupă.

Meciul cu Austria poate fi unul al renașterii speranțelor „tricolorilor”. Ar putea încheia seria neagră a naționalei, după ratarea calificării la EURO 2020 și umilința din Norvegia, sau ar putea fi chiar finalul „erei Rădoi”.

Mirel Rădoi nu se va putea baza nici la acest meci pe Dragoș Grigore și a intervenit o nouă indiponibilitate: Sergiu Hanca a acuzat și el probleme musculare. Cei doi au părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, în cursul zilei de marți.

„Sergiu Hanca suferă de o leziune musculară la nivelul coapsei drepte, apărută în urma antrenamentului oficial dinaintea meciului din Norvegia, în vreme ce Dragoș Grigore are o contractură musculară la nivelul gambei stângi cu risc ridicat de a degenera într-o leziune musculară. Cei doi tricolori au părăsit în această după-amiază cantonamentul României de la Mogoșoaia”, informează site-ul FRF.ro.

Meciul România – Austria live stream Liga Națiunilor va fi în această seară, de la ora 21:45, în format live blog pe Impact.ro și în direct la Pro TV.

România - Austria live stream Liga Națiunilor. Meciul renașterii speranțelor „tricolorilor”

România – Austria live stream Liga Națiunilor. Meciul renașterii speranțelor „tricolorilor”

Echipele probabile în România – Austria

România: Tătărușanu – Manea, Burcă, Tocșca, Camora- Stanciu, Crețu, Maxim- Iancu, Alibec, Mitriță

Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Ranftl, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, Schlager

În tur, pe 7 septembrie, „tricolorii” au învins la Klagenfurt cu 3-2. Acum atmosfera din tabăra echipei naționale nu pare la fel de optimistă. Selecționerul este îngândurat după ce România a ratat calificarea la EURO 2020 și a fost umilită la Oslo.

În clasamentul Grupei 1, din Liga B, Austria și Norvegia sunt pe primele două locuri, cu câte șase puncte. România este pe poziția a treia, cu 4 puncte. Ultimul loc în grupă este coupat de Irlanda de Nord, cu un singur punct.

Meciul România – Austria live stream Liga Națiunilor va fi în această seară, de la ora 21:45, în format live blog pe Impact.ro și în direct la Pro TV.

Rezultatele înregistrate până acum de România în Liga Națiunilor

Vineri, 4 septembrie: România – Irlanda de Nord 1-1 (Puşcaş min. 26 / Whyte min. 87)
Luni, 7 septembrie: Austria – România 2-3 (Baumgartner min. 18, Onisiwo min. 82 / Alibec min. 4, Grigore min. 52, Maxim min. 71)
Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România 4-0 (Haaland 13′, 64′, 74′, Sørloth 39′), Irlanda de Nord – Austria 0-1 (ora 21:45)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *