Rușine să ne fie ! Unde ne- am pierdut, unde ne este țara, unde ne este demnitatea ?

Rușine să ne fie ! Unde ne- am pierdut, unde ne este țara, unde ne este demnitatea ?Ce am fost ,cine am fost … cine mai suntem ?! Mai suntem ?
Ursula von der Leyen : „Vreau să văd date concrete care să ateste că fiecare cetățean european și-a redus consumul de gaze și energie cu 15% față de anul precedent. Toate guvernele trebuie să trimită un raport din care să reiese clar că fiecare cetățean a făcut economie. Reamintesc că nu este o recomandare ci o cerință obligatorie, guvernele trebuie să ia măsuri de urgență” Această femeie care are niște puteri fantastice și care a vaccinat o Europă doar pentru a- și creste zerourile în conturile personale nu știe că noi suntem doar victime colaterale și că banii noștri îngroașă conturile din care trăiește aceasta cucoană ca o regină…nu știe că

90% din consumul de utilitati o fac persoanele juridice si institutiile de stat, cetatenii doar 10%! La un calcul simplu, cat se economiseste daca lovim tintit in cetateni? Am învățat atunci când se făcea școală în România despre adevărații oameni de stat ,despre faptele lor de vitejie și despre cum au aparat independenta țării…Ceaușescu a luptat întotdeauna pentru „neamestecul străinilor în treburile interne „. Ce păcat că nu mai există în România oameni de stat , oameni care să iubească tara și cetățenii ei ! Ați văzut ce vasali avem la putere ? Niște incompetenti și niște plagiatori ordinari la care le tremură chiloții pe ei de teama pierderii puterii și implicit, a banilor! Rușine să ne fie că nu stim să ne alegem conducătorii! Rușine să ne fie pentru că ne lăsăm batjocoriti de niște trântori și trădători de țară și de popor! Rușine să ne fie că ne uităm ca niște proști în ochii copiilor noștri și nu ne recunoaștem lașitatea în care trăim de treizeci și trei de ani….!
Rușine să ne fie !

Nicoleta Croitoru