S-a rupt familia! Alex Velea, abandonat de băieții „adoptivi“ Mario Fresh și Lino Golden. Antonia, declarații furibunde

Lumea muzicală este zguduită de un scandal la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Mario Fresh și Lino Golden, soliștii pe care Alex Velea și Antonia i-au primit în familia lor acum 5 ani, fiind numiți de presă „copiii adoptivi” ai celor doi, au părăsit casa de producție a protectorului lor. Dar lucrurile nu au rămas așa, ci au degenerat într-un război al declarațiilor.

Alex Velea și Antonia, alături de băieții „adoptivi” Lino Golden și Mario Fresh

foto: arhiva personală

Conflictul dintre cei patru soliști mocnește de ceva vreme, însă zilele trecute s-a acutizat. Mario Fresh și Lino Golden au părăsit casa de producție a lui Alex Velea, Golden Boys Society, și sunt pe cont propriu. Mario Fresh (21 de ani) a avut o poziție elegantă și a confirmat ruptura. „Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a scris Mario Fresh pe Instagram, potrivit click.ro.

Mario Fresh și Alexia Eram

foto: Vertical Entertainment

Antonia nu o place pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh?

Însă varianta neoficială care circulă de ceva vreme în showbiz este aceea că Antonia, partenera lui Velea și mama copiilor lui, nu ar avea-o deloc la inimă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh. Cel care a pus punctul pe „i” legat de această antipatie este nimeni altul decât Abi Talent, solistul care a avut meciuri mari cu Alex Velea, cei doi fiind protagoniștii unui scandal uriaș, despre care Click! a scris aici. Iată ce a aruncat pe Internet Abi Talent, încă din luna august: „Se pare că la Golden Boy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoys s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Velea și Antonia, încadrați de Mario și Lino

foto: arhiva personală

Antonia: „Să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat”

La rândul ei, Antonia a venit și ea cu explicații, tot pe Instagram, însă fără să nominalizeze pe nimeni. Mesajul este clar cu subînțeles. „Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm… MODESTIA! Mai departe trageți voi o concluzie. Probabil doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest”, a scris Antonia într-un story pe Instagram.

Lino Golden

foto: arhivă personală

Lino Golden: „Singurul meu tată, e TATA. Și atât”

Lino Golden (a împlinit 23 de ani pe 5 octombrie), pe numele său adevărat Radu Cârstea, și-a făcut recent o operație estetică, și-a îndepărtat excesul de piele de pe pectorali, și a dezvăluit că foștii lui colegi de la Golden Boy Society au râs de el și s-au amuzat de situație.

Mai mult, tot într-un mesaj pe Instagram, el a aruncat săgeți în direcția lui Velea și a Antoniei: „Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a scris Lino Golden într-un story pe Instagram. Și tot el a mai comentat legat de faptul că s-a scris că Alex Velea este tatăl lui adoptiv. „Să vă între în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată, e TATA. Și atât”, a mai scris el pe Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *