Sânziana Buruiană a devenit din nou mămică! Cu ce probleme s-a confruntat la naștere

Clipe pline de emoții pentru Sânziana Buruiană, care a devenit pentru a doua oară mamă joi, 1 octombrie. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță, după ce a întâmpinat câteva probleme în timpul nașterii.

Sânziana Buruiană

Foto: Arhivă personală

Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară și trece din nou prin emoțiile cunoașterii bebelușului ei, pe care abia aștepta să îl strângă în brațe. Sânziana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Antonia.

Deși totul a decurs bine într-un final, vedeta TV a declarat că a avut ceva probleme la naștere, mai exact la operația de cezariană, pentru că placenta era foarte coborâtă, din cauza faptului că fetița ei cântărea, la naștere, 3 kilograme 700, informează Spynews. Cu toate acestea, totul a decurs așa cum trebuia, în cele din urmă, iar Sânziana și-a strâns fetița în brațe.

Sânziana Buruiană a născut tot o fetiță

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza (cealaltă fetiță a ei n.r). Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana a povestit recent cum a reacționat atunci când a aflat că este însărcinată, cum a primit soțul său ei vestea, dar și ce părere are micuța Iza despre faptul că urmează să fie surioară mai mare.

Foto: Captură Video

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior.

M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.) prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a mărturisit Sânziana Buruiană, scrie Cancan, citat de click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *