Scandal cu DESCINDERE – Poliția a reclamat Farmacia Catena la ANPC pentru înșelăciune

Este scandal unic în țară la Brașov. Poliția Română a reclamat farmacia Catena la ANPC pentru că refuză să elibereze o serie de medicamente compensate, deși lanțul de farmacii a câștigat o licitație prin care este obligat să furnizeze servicii medicale către poliție.

„Comisarii de la Protecția Consumatorului au fost chemați de polițiștii brașoveni să verifice un lanț de farmacii care a câștigat o licitație la nivel național pentru a asigura servicii medicale personalului MAI, atât cel activ cât și rezerviștilor. Farmacia Catena, căci despre ea este vorba refuza să le elibereze polițiștilor o serie de medicamente compensare, deși se asumase prin contract să facă acest lucru. Angajații farmaciei, le spunea polițiștilor că au magazinul pe stoc, dar că trebuie să-l achite, dacă doresc să-l achiziționeze.

Exasperați, oamenii legii au cerut ajutorul comisarilor ANPC Brașo, conduși de Sorin Susanu, care au descins în urmă cu puțin timp la farmacia Catena de pe strada Toamnei”, anunță brașovștiri.ro.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *