SCANDAL cu unul dintre cei mai CONTROVERSAȚI liberali: S-a certat cu Adrian Ursu, la Antena 3, după ce angajații săi au vrut să dea cu mașina peste funcționari

Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, este în mijlocul unui scandal imens.

Potrivit Antena 3, un camion cu grâu care aparține unei companii a familiei lui Marin Anton a fost oprit de lucrătorii de la drumuri pentru a-l cântări. Acesta depășea cu vreo zece tone încărcătura admisă. La un moment dat, un bărbat care s-a prezentat manager de transport ar fi încercat să dea cu mașina peste angajații de la Drumuri.

Marin Anton a intrat, în direct, la Antena 3, dar nu a reușit să explice ce s-a întâmplat. În emisiunea Laurei Nureldin a intervenit prin telefon și jurnalistul Adrian Ursu. Dialogul s-a purtat cu greu pentru că Marin Anton întrerupea orice intervenție din partea ziariștilor.

”Angajații de la Drumuri trebuia să verifice de unde provine grâul. Haideți să vorbim pe rând. Dumneavoastră vă pițigăiați vocea și de aceea se aude foarte greu”, a zis Adrian Ursu.

”Spuneți numai bazaconii, iar eu trebuie să vă corectez”, a replicat liderul PNL.

”Care era bazaconia?”, a adăugat Adrian Ursu.

”Păi ei nu au dreptul să controleze”, a replicat Marin Anton.

”Cum să nu aibă dreptul să controleze greutatea unei mașini care circulă pe un drum public?! Până a vedea dacă acel camion are derogare sau nu, autoritățile erau obligate să verifice”, a continuat jurnalistul, iar liderul PNL a adăugat: ”da, așa e”.

Întrebat de ce crede că în urma acestui incident s-a depus totuși plângere la Poliție, politicianul a zis: ”Nu știu, ca să apară o informație la Antena 3”.

”Aa… extraordinar… va fi o anchetă penală pentru că oamenii deja au depus plângere. Un om fugea îngrozit din fața mașinii conduse de managerul companiei de transport care căra grâul de la ferma fiului dumneavoastră! V-am arătat imaginile. Este o acțiune deliberată. Dacă dumneavoastră nu vi se pare important…”, a replicat Adrian Ursu.

Marin Anton, pe vremea când era în PMP, s-a făcut cunoscut după ce a asistat impasibil la agresarea unei femei în vârste în urmă cu câțiva ani. Totul s-a întâmplat în timpul unei vizite electorale făcute de Elena Udrea la Nana. Vârstnica a fost trântită la pământ de Ştefan Fileaţă, fost lider al PDL Curcani.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *