Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul României! Secretar de stat, acuzat de hărțuire de către o minoră

Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul României! Un secretar de stat din ministerul Culturii este acuzat că a hărţuit sexual o minoră de 17 ani. Dosarul pe numele lui Cosmin Marcovici este la parchet, în mâinile procurorilor. Tânăra susţine că ar fi fost hărţuită sexual şi persecutată, din cauză că nu a cedat avansurilor, pe vremea când actualul secretar de stat era director al Operei Naţionale din Iaşi, potrivit Antena 3.ro.

Fata avea 17 ani și 6 luni şi cânta în corul Juniorii Operei din Iaşi, atunci când ar fi avut loc agresiunea. Cosmin Marcovici, acum secretar de stat la Ministerul Culturii, conducea Opera ca director interimar.

Ar fi încercat să o sărute în noaptea de Revelion dintre anii 2016-2017, însă tânăra spune că l-a refuzat.

Fata susţine că Marcovici a vrut să o sărute după un concert. Însă ea l-a evitat şi şi-a ferit faţa. I-ar fi spus că are doar 17 ani, iar el este căsătorit şi nu poate da curs unei astfel de propuneri. El i-ar fi spus că nu e nicio problemă şi că este citez numai bună. Fata mai spune că a aflat de la o colegă că Marcovici ar mai fi procedat aşa şi cu alte fete. Au urmat alte încercări, de această dată pe reţelele de socializare, a mai declarat fata. Într-una dintre conversaţii, Marcovici i-ar fi spus că o aşteaptă în biroul lui dacă vrea să ştie ce examene trebuie să dea pentru a rămâne colaborator al Operei. Dar să vină fără ruj şi fără coadă. După acest episod, ar fi început şi persecuţiile, scrie reporter is.ro.

În martie 2017, în timpul unei concert, Marcovici ar fi ţipata la ea, pentru că a îndrăznit să vină în audiţie la o artistă din Italia. Fata s-a plâns atunci conducerii Operei Naţionale din Iaşi, unde între timp venise alt director, iar Marcovici ocupa funcţia de director adjunct. După o săptămână de la sesizarea fetei, acesta a demisionat. Fata a depus şi plângere penală, iar în prezent dosarul este la Parchet. Marcovici este cercetat pentru hărţuire sexuală a unei minore.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *