SCRISOARE DESCHISA DOMNULUI DUMITRU BEIANU

„Sunt adeptul remunerarii cu valoare cat mai mare, dar pentru acei angajati a caror activitate profesionala si ale caror rezultate impun asta!

Da, consider ca in aceasta perioada, dificila pentru noi toți, nimeni din administrație nu merita venituri lunare nete de 18-20 000 lei! „(Dumitru Beianu)

„Cu mici exceptii o adunătură de scursuri,membrii de partid,amante si nepoate = asistați sociali de clasa nobila !!!” (comentariu la adresa functionarilor CJ, pe care inaltul politician PNL il gazduieste cu mandrie pe pagina sa).

Avad in vedere atacurile insidioase pe care un important lider PNL, ministru secretar de stat, nu conteneste sa le arunce catre angajatii CJ Giurgiu, pe motiv de salarii nemeritate raportate la pregatirea profesionala, ii cer public domnului Beianu sa ne spuna PE CE CRITERII DE PROFESIONALISM SI-A ALES PROPRIUL CONSILIER de la minster, un vajnic PNIist, din tata in fiu.

Sa ne spuna Dumnealui CE VARSTA, CE PREGATIRE, CE EXPERIENTA SI CE SALARIU ARE RESPECTIVUL DOMN, cu aceeasi cu ravna cu care arunca judecati de valoare asupra unei intregi categorii profesionale.

Eu stiu, ca si multi giurgiuveni dealtfel, dar NU doresc sa arunc cu noroi si mai ales NU doresc sa mint si sa dezinformez, in cazul in care informatiile mele nu ar fi exacte, asa cum face Dumnealui cu personalul CJ Giurgiu. Despre acesti oameni spune numai minciuni, incepand cu cei 70 care iau suta de mii (declaratie live) si terminand cu o ultima postare fara urma de adevar (de remarcat ca NU vine cu nici document in sprijinul afirmatiilor sale!). Minciunile le poate constata oricine informandu-se pe site-ul http://www.cjgiurgiu.ro , unde se poate vedea ca nu exista niciun angajat al institutiei (exceptand conducatorul institutiei) care sa ia salariu net de 10.000 lei, basca 18-20.000 (salarii practic inexistente!), cum manipuleaza Dumnealui!

In cazul in care va ignora scrisoarea mea imi rezerv dreptul de a da aceste date, referitoare la consilierul ministerial PNList, pentru a demonstra contradictia flagranta intre principiile pe care le clameaza (corectitudine, profesionalism, remuneratie corecta si alte idei inalte) si ceea ce face Dansul de fapt!

Constat cu tristete ca domnul Beianu a intrat in campanie electorala si nu a gasit alta cale de afirmare mai apropiata gandirii Dumnealui, decat expolatarea unor patimi omenesti omniprezente si mereu aducatoare de castig rapid, in speta INVIDIA si URA intre oameni. Atacurile sunt de fapt fake-uri 100%, menite sa starneasca dusmania atat intre oamenii din interiorul CJ, fiecare estimand ca ar merita mai multi bani decat colegul, ca asa i-a spus lui dnul Beianu, cat si intre acestia si alte categorii, care ar putea crede fake-newsurile propagate de Domnia Sa…lucru usor de observat din comentariile imunde ale unora de pe pagina distinsului politician, dar privite probabil ca o reusita electorala a liderului PNL.

Nimic nou sub soare, doar protagonistii se tot schimba…Oamenii constata mereu ca au fost manipulati, DAR politicienii fara scrupule vor folosi iar si iar aceste metode pentru ca au invatat ca: BARFA, RAUTATEA si INVIDIA, stimulate de fraze bombastice, presarate cu minciuni si manipulari, dar cu aere de dreptate sociala, sunt resorturi umane perene pe care se poate miza oricand pentru a castiga puterea…atat de draga unora!

Daca Domnul Beianu ar fi cinstit in problemele pe care le ridica, nu ar dezinforma pe FB starnind ura intre oameni, ci ar pune problema la nivel guvernamental, ca tot are guWernul LUI, unde s-ar gasi tot felul de criterii pe care sa le aplice in administratia publica si care sa ii aduca Dumnealui pacea sufletului, chinuit de gandul la la salariatii CJ.

Dar o astfel de masura ar presupune sa existe profesionisti in administratie, si nu postaci doritori de like-uri de la cetateni manipulati si de la oamenii de partid…

Cica e mai bine sa vezi barna din ochiul tau si apoi paiul din ochiul altuia…

P.S. Nu doresc sa dezvolt subiectul ca sa vedem cu ce armata de „profesionisti” a venit PNL incepand de la minstere, la spitale, la prefecturi si in genere peste tot…pentru ca sunt lucruri care cu adevarat nu s-au mai petrecut pana acum, nu la aceste cote! Presa ne da in fiecare zi informatii, foarte exacte, nu fake-newsuri si oricine este cat de cat informat a aflat deja ce se intampla….daca ar fi sa citam doar presa pro-PNL si tot ar fi dezastrul nemaintalnit…

P.P.S

„Am observat ca am amorsat o întreaga armata mass media, organizata, bine plătită, căreia i s-a ordonat sa înfiereze declarațiile mele …”(Dumitru Beianu)…daca cumva insinuati ca m-ar fi platit cineva ca sa demontez niste minciuni pe care le spuneti si la adresa mea (implicit), oare cum sa privesc eu atitudinea Dvs. care minititi APARENT gratis si gratuit…sau poate nu? De obicei sa spui adevarul e gratis si la liber, minciunile au nevoie de rasplata…fie ea si electorala! Oare cine e platit …eu sau Dvs.?

Despina Manea în GIURGIU 2020

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *