Sentință-bombă în dosarele fostei șefe DIICOT. Alina Bica a fost condamnată la patru ani cu executare în dosarul cu Videanu

Alina Bica a fost achitată pentru acuzațiile uare de mită în dosarul cu Șerban Pop, magistrații au declarat cu nu există probe care să ateste faptul că Bica ar fi săvârșit infracțiunea. Instanţa supremă a decis achitarea Alinei Bica și în dosarul privindu-l pe afaceristul Horia Simu în care fostul procuror-şef a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni cu executare pentru favorizarea făptuitorului. Decizia este definitivă.. Fosta șefă DIICOT a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare în dosarul cu Videanu. Decizia în acest caz a fost luată cu majoritate de 4-1.

Știrea inițială: Alina Bica și fostul ministru al Economiei Adriean Videanu ar putea afla, marți, decizia definitivă în dosarul în care Bica a fost condamnată deja la patru ani de închisoare cu executare iar fostul demnitar achitat, pentru faptele de corupție de care sunt acuzați.

Completul de cinci judecători a rămas în pronunțare în cazul apelurilor declarate de procurorii DNA dar și de avocatul Alinei Bica în dosarul în care este judecată alături de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu pentru pretinse fapte de corupție, scrie news.ro.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *