Singur. Viața lui Mihail Sebastian de Tatiana Niculescu, lansare și sesiune de autografe

Joi, 17 martie, ora 19.30, vă invităm la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Regina Elisabeta nr. 38) la o întâlnire cu Tatiana Niculescu, Cristian Preda și Cătălin Striblea despre Singur. Viața lui Mihail Sebastian, o nouă apariție captivantă din seria de biografii interbelice inițiată de Tatiana Niculescu.

Tatiana Niculescu lansareFoto: Humanitas

Cartea este disponibilă în librării și online. Pe site-ul Libhumanitas.ro puteți comanda exemplare cu autograful Tatianei Niculescu.

Cartea este disponibilă în librării și online. Pe site-ul Libhumanitas.ro puteți comanda exemplare cu autograful Tatianei Niculescu.

v e z i b o o k t r a i l e r – u l

c i t e ș t e c â t e v a p a g i n i

„Viața e simplă“ era deviza lui de tinerețe. Născut într-o familie de evrei cu veche tradiție în Țările Române, Mihail Sebastian a trăit însă în cea mai zbuciumată epocă din istoria modernă a Europei. S-a născut la Brăila, înaintea Primului Război Mondial, a citit, a scris, a iubit și a călătorit înaintea celui de al Doilea, a cunoscut teroarea antisemită părăsit de prieteni și a murit pe neașteptate în zorii așezării lumii în matca totalitarismului sovietic. Reconstituirea acestei vieți împletește cu măiestrie contextul istoric și intelectual al vremii cu scrierile gazetărești, cu lecturile, romanele, piesele de teatru și Jurnalul lui, într-un portret mai actual ca oricând pentru Europa zilelor noastre.•Accesul este liber în limita locurilor disponibile pe scaune. Recomandăm purtarea măștii.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook Humanitas și pe canalul YouTube Humanitas.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *