Situaţia drumurilor, după o săptămână de la inundaţii. Cum se circulă în ţară

Traficul rutier este închis, duminică, la o săptămână de la inundaţii, pe trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe un drum naţional din Vaslui.

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, traficul este închis în judeţul Covasna pe DN11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vrancea, pe DN 2L, în localitatea Soveja, transmite Mediafax.

Totodată, pe DN24 Crasna – Bârld se circulă cu dificultate la ieşirea din localitatea Banca spre Bârlad.

Circulaţia este întreruptă şi pe un drum judeţean, respectiv DJ 245C, în judeţul Vaslui, între localităţile Băltăţeni şi Cepeşti (comuna Băcani).

Traficul este, de asemenea, îngreunat în judeţul Prahova pe DJ 102I Valea Doftanei – Câmpina, pe DJ 101S Valea Doftanei – Secăria, şi în judeţul Suceava pe DJ 177A, în zona localităţii Doroteia.

Probleme au apărut şi în judeţul Bacău, pe DJ 1162A, între localităţile Bahna şi Nicoreşti, pe raza comunei Pârgăreşti, unde duminică este permis accesul doar pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

De asemenea, Centrul Infotrafic mai anunţă că în judeţul Prahova, duminică, între orele 07.00 şi 14.00, pe DN1A, în zona kilometrilor 154+985 -155+190, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti, se vor face lucrări de întreţinere a zidului de sprijin, iar din această cauză o bandă va fi restricţionată.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.

Sursa:www.romanialibera.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *