Smiley și Gina au făcut bani frumoși de pe urma clipului în care au anunțat sarcina. Despre ce sumă este vorba

Ai fi bănuit asta? Clipul în care Gina Pistol și Smiley vorbesc despre relația lor și despre bebelușul care urmează să vină a ajuns viral, pe locul patru în tendințele de pe Youtube. Câți bani au câștigat cele două vedete, după urma oracolului video, așa cum l-au descris chiar ei.

Gina Pistol și Smiley au câștigat 5.000 de euro pentru clipul de pe Youtube

Sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc de la cer până la pământ. Gina și Smiley au dat cărțile pe față și au vorbit, pentru prima dată, deschis despre relația lor. Așezați confortabil, pe o bancă, relaxați și cu zâmbetele până la urechi. Așa își încep cei doi amorezi oracolul video, care se numește „Noi acum inseamna 3 (Andrei + Gina)”.

Videoclipul urcat pe platforma Youtube, cel în care frumoasa prezentatoare „Chefi la cuțite” și juratul de la „Vocea României” vorbesc, pentru prima dată, despre relația lor, a devenit viral și le-a pus în buzunare nu mai puțin de 5000 de euro, conform Playtech.

Internauții le-au trimis numai mesaje frumoase

Internauții le-au trimis numai mesaje frumoase

Smiley și Gina Pistol au decis să-și spună povestea de iubire într-o filmare de 27 minute care a urcat, rapid, în preferințele internauților și a strâns aproape două milioane de vizualizări, în numai o săptămână de la publicare.

Cu o singură plasare de produse, filmulețul le-a adus celor doi parteneri, într-un timp foarte scurt, nu mai puțin de 5.000 de euro, odată și cu o creștere rapidă a numărului de abonați care nu a depășit însă milionul! Videoclipul se bucură de mare popularitate și de mii de comentarii apreciative la adresa celor doi.

Motivul pentru care Gina și Smiley au ținut secretă sarcina

Vestea cea mare, că urmează să formeze o familie, a uimit internetul. Vizibil emoționați, Smiley și Gina au vorbit inițial despre modul în care s-au cunoscut, trecând ușor la situația actuală. Astfel, cei doi recunosc că îi așteaptă schimbări în viața alături de noul membru al familiei, confirmând zvonurile că Gina Pistol este însărcinată.

 Smiley și Gina au făcut bani frumoși de pe urma clipului în care au anunțat sarcina. Despre ce sumă este vorba

Smiley și Gina au făcut bani frumoși de pe urma clipului în care au anunțat sarcina. Despre ce sumă este vorba

Discreți din fire și extrem de prevăzători și temători, cei doi au decis să păstreze totul pentru ei din nesiguranță. Gina primise în trecut rezultatul unor analize care anunțau că nu ar putea rămâne însărcinată pe cale naturală, iar vârsta îi punea și ea piedici.

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol într-o postare pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *