Sorana Cîrstea a surclasat-o la bani pe Simona Halep. Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a surclasat-o la bani pe Simona Halep. Deși nu a reușit să se califice în optimile US Open 2020, iubita lui Ion Ion Țiriac a încasat o sumă frumoasă de bani. Ea a fost eliminată de la Open-ul american, în turul al treilea, de Karolina Muchova.

Sorana Cîrstea a surclasat-o la bani pe Simona Halep. Ce sumă a încasat iubita lui Ion Ion Țiriac

Duminică, Sora Cîrstea (30 de ani, 77 WTA) a fost elimitată dramatic de la US Open 2020, după un meci terminat la tiebreak , împotriva jucătoarei cehe Karoline Muchouva (24 de ani, 26 WTA), cu scorul 6-3, 2-6, 7-6 (9-7). Sportiva româncă s-a oprit, astfel, în turul 3 al competiției, la fel ca în 2009 și 2019. Sorana Cîrstea ar fi putut să acceadă în optimi dacă ar fi reușit să câștige una dintre cele trei mingi de meci pe care le-a avut.

După partidă, sportiva noastră a părăsit arena cu capul plecat, însă consolarea vine odată cu aspectul financiar. Pentru perfomanța de la US Open, iubita lui Ion Ion Țiriac a primit un cec în valoare de 163.000 de dolari. Dacă ar fi învins-o pe Muchova, și-ar fi asigurat un meci de 250.000 de dolari.

Suma pe care o revendică Sorana Cîrstea este de aproape șapte ori mai mare față de cea primită de Simona Halep la Praga. Chiar dacă a câștigat turnel din Cehia, sportiva afltă pe locul 2 WTA a încasat aproximativ 25.000 de euro. E drept, US Open este un turneu WTA International.

Sorana Cîrstea a surclasat-o la bani pe Simona Halep. Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac

Horia Tecău și Jean Julien Rojer

Tecău și Rojer, în cursa pentru marele premiu, la dublu

Câștigătorii competiției americane, atât la feminin, cât și la masculin, vor primi un cec în valoare de 3 milioane de dolari fiecare, potrivit Playtech.ro.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au rămas în competiție, la dublu, după meciul câștigat împotriva cuplului Sebastian Cabal – Robert Farah. Pentru victoria de ieri, cei doi  primesc un cec în valoare de 91.000 de dolari. Dacă vor reuși să acceadă în semifinalele competiției, Tecău și Rojer vor câștiga încă 130.000 de dolari.

La dublu, finaliștii primesc 240.000 de dolari, iar câștigătorii trofeului ajung să ia chiar 400.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *