Soția lui Mihai Petre face ravagii și la 39 de ani. Cum arată acum Elwira

Soția lui Mihai Petre face ravagii și la vârsta de 39 de ani. Elwira a publicat fotografii de la plajă, în care apare în costum de baie.

Cum arată soția lui Mihai Petre, Elwira, la vârsta de 39 de ani

Soția lui Mihai Petre, profesoară de dans la o școală pe care ea și partenerul ei o conduc împreună, a publicat două imagini cu ea la plajă.

Deși are două fetițe cu Mihai Petre – una de șapte ani și alta de doi ani,  Elwira are un trup de zeiță, Splendida blondă este suplă și ar putea fi confundată ușor cu o tânără de 20 de ani.

„Ultimele zile de vacanță”, a scris soția lui Mihai Petre în descrierea uneia dintre fotografiile pe care le-a publicat pe internet.

Soția lui Mihai Petre face ravagii și la 39 de ani. Cum arată acum Elwira

Cum a început povestea de iubire dintre Mihai Petre și Elwira Duda

Mihai Petre, acum în vârstă de 41 de ani, a povestit că cunoscut-o pe Elwira după ce partenera lui de dans s-a accidentat, iar el avea nevoie de o altă persoană alături de care să danseze.

Dansatorul a dezvăluit că a întâlnit-o pe femeia vieți lui pe teritoriul Republicii Moldova, prin intermediul unui prieten, care știa că și ea a rămas fără partener de dans. Dragostea lor a început, firește, în pași de dans.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc.

După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu.”, a povestit Mihai Petre despre cum și-a cunoscut soția, care i-a fost mai întâi parteneră de dans. Și alături de care a câștigat numeroase competiții.

După ce s-au îndrăgostit nebunește unul de altul, Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit, în urmă cu 12 ani. Frumoasa poloneză a dezvăluit ce a făcut-o să se îndrăgostească de Mihai Petre, jurat la „Românii au talent”.

„Noi doi avem aceleași valori și principii de viața. La Mihai admir faptul că este un om cinstit și spune întotdeauna adevărul. Este un familist convins.”, a spus Elwira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *