Spital COVID-19, inaugurat vineri în București. Gabriela Firea a tăiat panglica

Un spital COVID-19 a fost inaugurat vineri în București iar primarul Capitalei, Gabriela Firea, a tăiat panglica. Mai exact, este vorba despre o secție exterioară a spitalului de boli infecțioase Victor Babeș, care va putea găzdui 500 de bolnavi. Asta înseamnă că cel mai mare spital pentru bolnavii de coronavirus este acum în București, susține Gabriela Firea.

Acest spital COVID-19, cu 500 de paturi este dotat inclusiv cu o zonă special amenajată pentru odihna medicilor dacă aceștia se văd obligați să fie cazați în spital, a precizat Gabriela Firea, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Cel mai mare spital din tara pentru cazurile de infecție usoara cu noul coronavirus este la Bucuresti!

Inaugurez astăzi secția externa a Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” care va putea primi 500 de bolnavi.

Cadrele medicale au o zonă special amenajata, inclusiv pentru odihnă.

Să dea Dumnezeu să nu folosim niciodată aceste paturi de spital, dar dacă va fi nevoie, unitatea este la dispoziția pacienților și a cadrelor medicale”, a scris Firea pe contul ei de Facebook.

Cel mai mare spital din tara pentru cazurile de infecție usoara cu noul coronavirus este la Bucuresti! Inaugurez astazi sectia externa a Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” care va putea primi 500 de bolnavi. Cadrele medicale au o zona special amenajata, inclusiv pentru odihna.

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 8 mai 2020

https://www.facebook.com/watch/?v=372874253677483

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *