Subprefectul județului Sălaj a murit, după ce acoperișul unui foișor s&a prăbușit peste el din cauza vântului puternic

Subprefectul judeţului Sălaj Virgil Ţurcaş a murit în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, au anunţat marți reprezentanţii Prefecturii.

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, a decedat în urmă cu puţin timp. El fusese preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la mică distanţă, pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, au declarat reprezentanţii Prefecturii Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, ca invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj, scrie hotnews.ro

„Conducerea şi personalul Instituţie Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au mai transmis reprezentanţii Prefecturii.

Potrivit ISU Sălaj, dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost anunţat, printr-un apel la 112, că, în localitatea Hurez, acoperişul unui foişor în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbuşit, în urma unei rafale de vânt.

Au intervenit de urgență mai multe echipaje: o autospeciala de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje SMURD, un echipaj SAJ.

„În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital”, a arătat sursa citată.

Știre preluata de la 7Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *