Temperaturi neobișnuite pentru octombrie. Cum va fi vremea în următoarele zile

Luni avem soare, atmosferă plăcută şi temperaturi ridicate pentru dată din calendar.

În primele ore ale zilei mai sunt condiţii de ceaţă prin est şi în sud-est, iar vântul va fi domol. Maximele pornesc de la 18 grade în zona litoralului şi ajung pe la 28 de grade în regiunile sudice.

Cum va fi vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan, așteaptăm o zi însorită, însă dimineaţa e posibil să apară puţină ceață. Temperaturile cresc uşor faţă de duminică.

Vreme frumoasă găsim şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Norii nu prea se arată; vântul va sufla slab iar pe la amiază se ating 24 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi plăcute.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, aşteptam vreme bună. Pe aici se mai aduna norii temporar însă nu sunt anunţate ploi iar maximele termice vor creşte uşor.

Şi în ţinuturile vestice prindem vreme de toamnă blândă, cu cer curat şi vânt domol. Se mai încălzeşte şi aici: maximele urcă spre 26 de grade.

În centrul României este frig dimineaţă mai ales în depresiuni. Mai târziu, soarele încălzeşte atmosfera şi temperaturile ajung pe la 24 de grade în zona Sibiului.

Sud-vestul ţării are parte de soare şi atmosferă plăcută. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar maximele urcă spre 27 de grade, valori neobişnuit de mari pentru luna octombrie.

La fel va fi şi în ţinuturile sudice: vreme frumoasă cu cer senin şi temperaturi de până la 27 de grade.

În Bucureşti astăzi se anunţă încă o zi frumoasă cu mult soare, vânt domol şi 27 de grade în termometre.

În zonele de munte, rămânem cu vremea frumoasã şi caldã pentru această perioadă. Cerul va fi curat, vântul activ iar dimineaţa şi noaptea pe vãi şi în depresiuni se va semnala ceatã.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

În Bucureşti, luni se anunţă încă o zi frumoasă cu mult soare, vânt domol şi 27 de grade în termometre.

Şi luni se păstrează atmosfera plăcută, deşi temperaturile coboară puţin

Miercuri valorile termice scad şi se vor apropia de normalul perioadei se vor înregistra 21 de grade Celsius. În orele dimineţii mai apar ceva nori la altitudine joasă sau va fi ceata dar peste zi va fi plăcut.

Joi în primele ore ale zilei, mai sunt şanse să apară ceata dar mai târziu va fi soare şi vreme bună.

În zonele de munte, rămânem cu vremea frumoasã şi caldã pentru această perioadă. Cerul va fi curat, vântul activ iar dimineaţa şi noaptea pe vãi şi în depresiuni se va semnala ceatã.

Şi mâine va fi soare şi neobişnuit de cald pentru acesta perioadă. În orele dimineţii se anunţă ceaţă pe suprafeţe mici dar pe parcursul zilei va fi foarte plăcut.

Miercuri va predomina vremea frumoasã şi o să fie în continuare mai cald decât în mod obişnuit. Pe vãi şi în depresiuni, revine ceata.

Joi temperaturile se menţine ridicate, cerul va fi mai mult senin şi vântul activ. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe vãi şi în depresiuni, local se va semnala ceață.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *