TOŢI parlamentarii Coaliţiei au fost convocaţi la Parlament săptămâna viitoare: ‘Prezenţa obligatorie’

În contextul zvonurilor despre o posibilă suspendare a preşedintelui Iohannis, toţi parlamentarii Coaliţiei PSD-ALDE au primit mesaje SMS în care li se transmite că prezenţa la Parlament săptămâna viitoare este obligatoriu.

Mesajul primit de parlamentari nu spune însă nimic despre o suspendare a preşedintelui, ci despre adoptarea modificărilor la Codul Penal. Aleşilor PSD şi ALDE li se cere mobilizare maximă pentru votul pe amendamente şi votul final care ar urma să aibă loc miercuri.

Senatul a adoptat miercuri, în calitate de primă Cameră legislativă sesizată, propunerea de modificare a Codului de procedură penală. Senatorii au aprobat toate modificările la Codul de procedură penală propuse de raportul Comisiei speciale pentru Legile Justiţiei, condusă de Florin Iordache. Niciunul dintre amendamentele respinse în comisie nu a trecut în plen. Propunerea legislativă va fi dezbătută de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz. În cazul Codului Penal, dezbaterile din Comisia Iordache nu s-au finalizat.
Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *