Traian Băsescu a rămas UIMIT de declarațiile lui Iohannis și ale PNL: Pai pentru ce au mai schimbat PSD?

Traian Băsescu, fost președinte al României, actualmente europarlamentar PMP, a rămas uluit de promisiunile PNL și ale președintelui Klaus Iohannis privind menținerea nivelulul actual de salarii pentru bugetari și a pensiilor.
„Categoric un guvern va fi, dar vreau să vă spun un lucru. Legat de efectele economice ale acestei schimbări de garnitură, vi le poate spune domnul Ialomițeanu care pentru măsurile luate în 2010 a fost declarat cel mai bun ministru de finanțe din UE. De fapt, totul se învârte în jurul acestor declarații care au devenit de neînțeles.

Marile acuzații aduse PSD au fost legate de cheltuieli exagerate în raport cu veniturile. Caii de bătaie au fost creșterea salariilor și a pensiilor care după părarea mea au fost necesare. Socialiștii cred în creșterea economică prin consum, e doctrina. Liberalii cred în creștere economică prin investiții. Până ieri, îi acuzam pe socialiști că au mărit pensiile și salariile. De ieri, toți liderii PNL spun că nu ne atingem de pensii și salarii. Pai atunci pentru ce i-am schimbat?”, a declarat Băsescu la România TV.
sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *