TRASEUL pe care l-a urmat Sorin Oprescu: UNDE s-ar putea ascunde fostul primar al Capitalei – HARTĂ

Potrivit surselor Realitatea PLUS, Sorin Oprescu s-ar putea afla deja într-o destinație exotică, aflată la mii de kilometri distanță de țara unde are de ispășit o pedeapsă de 10 ani și 11 luni de închisoare. Posibilul traseu al fostului primar al Capitalei după ce a părăsit România prin vama Giurgiu, în urmă cu două săptămâni, indică faptul că acesta ar fi plecat într-o țară din America de Sud sau Africa, cu o escală în Grecia, spun sursele citate.

Astfel, este foarte posibil ca fostul primar general să fi ales o țară din America de Sud, precum Brazilia sau Costa Rica. Totodată, spun sursele citate, nu este exclusă nici ipoteza potrivit căreia Sorin Oprescu să fi optat pentru o regiune de pe continentul african.

Pentru moment, toate acestea sunt doar ipoteze de lucru. Ceea ce se știe cu certitudine este că Poliția Română a publicat pe site-ul oficial, în această după-amiază – după ce l-a căutat fără succes pe fostul primar al Capitalei la mai multe adrese – anunțul prin care Sorin Oprescu este dat în urmărire generală. Acesta este însoțit și de o fotografie a fostului edil.

Important de precizat: Sorin Oprescu nu avea interdicție să părăsească țara. A

cuzat de luare de mită, fostul primar general a fost condamnat, astăzi, după un proces care a durat ani de zile, la 10 ani și 8 luni de închisoare. Dublu față de decizia din primă instanță. În plus, judecatorii au decis și confiscarea a peste 100 de mii de lei și 9 mii 400 de euro, precum și a mai multor case și terenuri. 

Știre preluata de la Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *