Trei copii răniți într&un accident rutier în Caraş&Severin, după ce o șoferiță a intrat cu mașina într&un stâlp

Patru persoane, între care trei copii, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 58B Reşiţa-Timişoara, în localitatea Măureni, din judeţul Caraş-Severin. O şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate.

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN 58B, la intersecţia cu DC 83A în localitatea Măureni.

În timp ce o femeie de 21 de ani, din Măureni, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşita, intenţionând să vireze pe DC 83A- Şoşdea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, pasagera din dreapta faţă şi trei minori, toţi fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Caraş- Severin.

Conducătoarea auto, în vârstă de 21 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Tânăra obţinuse permisul de conducere cu o lună în urmă. Pe bancheta din dreapta şoferiţei se afla sora sa, iar pe locurile din spate copilul femeii de la volan, de doi ani, şi nepoţii acesteia, printre care o fetiţă de patru luni.

Bebeluşul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Timişoara. Acesta va fi internat, cel mai probabil, la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre preluata de la 7Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *